BETROUWBARE EN KWALITATIEF HOOGSTAANDE MERKVISIBILITEIT

Ontdek meer


Over Sepia

Met als motto kwaliteit, service en flexibiliteit, staat SEPIA ervoor garant dat uw merk in de kijker wordt geplaatst.
We hanteren daartoe een betrouwbare en kwaliteitsvolle mix van marketing services en visibiliteitsproducten en richten ons zowel op retailnetwerken als evenementenlocaties.
We optimaliseren uw marketingbudget a.d.h.v. zowel fysieke als digitale marketing. Omdat ons doel erin bestaat een maximale klantentevredenheid te realiseren, anticiperen we proactief op uw verwachtingen en doen we ons uiterste best om dagdagelijkse activiteiten perfect uit te voeren, telkens opnieuw.

U creëert uw merk, samen brengen we het tot stand! Laat de realisatie ervan dus aan ons over zodat u zich kan concenteren op de creatie.
We streven er dan ook naar om uw zorgen weg te nemen.
We zijn fier op ons team van gemotiveerde en positief ingestelde medewerkers, die onophoudelijk op zoek gaan naar oplossingen.
Bijgevolg is ook hun welzijn een van onze hoofddoelstellingen.
Tevreden mensen zorgen voor tevreden klanten!

Wat doen we?

retail

Points of sales dienen te worden heringericht voor een nieuwe campagne. Drukwerk moet tijdig aankomen binnen uw netwerk. SEPIA beschikt zowel over de opslagcapaciteit als de juiste ervaring m.b.t. picking en transport voor al uw promotiematerialen. Daar bovenop bieden we de nodige ondersteuning via een retail-webshop, gericht account management en materiaalbeheer.

Ontdek meer

events

Beheer van evenementmaterialen? U bent op zoek naar een betrouwbare partner voor een perfecte opbouw van de materialen op de event-locatie? SEPIA zorgt tijdens events voor een merkvisibiliteit op maat van uw specifieke behoeften.
Bovendien bieden wij een verhuurdienst voor event-materialen en door onze flexibele instelling vinden we gegarandeerd een aangepaste oplossing voor u, keer op keer.

Ontdek meer

digital

Deel en beheer uw digitale bestanden via ons Mediacenter. Neem contact met SEPIA digital wanneer u LCD-, LED- of andere digital signage hardware wenst te installeren. Samen zorgen we ervoor dat de juiste boodschap wordt geprogrammeerd en op het juiste moment wordt getoond. Tot slot kan u het beheer van al uw mobiele toestellen ook aan ons team overdragen.

Ontdek meer

products

Bent u op zoek naar een specialist op het vlak van POS-materialen? Dan is SEPIA products de partner die u zoekt!
Of misschien bieden onze premium parasols met bedrukking en/of onze stormvaste beachflags de gepaste oplossing om uw merk permanent in de kijker te zetten?
Het leidt verder geen twijfel dat een professionele installatie, opslag tijdens de winter en onderhoud de levensduur van uw marketingmaterialen aanzienlijk verlengen.
Ontdek onze producten


Retail

inrichting van een winkelpunt

Om uw merk zichtbaarheid te geven aan de buiten- of binnenzijde van een verkooppunt, kan u vertrouwen op de montage-experts van SEPIA.
Elk van hen is VCA gecertificeerd om een veilige installatie te waarborgen en technisch opgeleid om te waken over de premium uitstraling van uw merk. Bovendien is ons team uitermate flexibel wanneer, binnen een korte tijdsspanne, een merchandising tour uitgevoerd dient te worden in het volledige retailnetwerk.

check-up en opfrissing van uw netwerk

Wanneer SEPIA-medewerkers een bezoek brengen aan één van uw verkooppunten, waarom zou u dan niet een stapje verder gaan en een volledige update van uw netwerk laten uitvoerenwaarbij alle toegangen worden gecontroleerd, hardware die stuk wordt vervangen, oud drukwerk verwijderd en vervangen door nieuw, vlaggen worden gewisseld, enz… Onze “man in the van” zorgt er immers voor dat uw verkooppunten er na elk bezoek opnieuw picobello uitzien. De account manager die verantwoordelijk is voor uw dossier zorgt daarbij voor een gedetailleerd rapport, gedocumenteerd met foto’s.

voorraad- en materiaalbeheer

Marketingmaterialen vertegenwoordigen een aanzienlijk deel van uw budget. Daarom zijn we er bij SEPIA van overtuigd dat materiaalbeheer veel meer is dan opslag alleen. Track&trace-bewegingen, gegevensanalyses, rapportering, investeringsadvies, …ons gespecialiseerd materiaalbeheer is een troef die u niet mag missen. Wil u op beide oren kunnen slapen, vertrouw dan uw drukwerk, give-aways, advertentiematerialen, kleding en andere POS-materialen toe aan SEPIA!

distributie

Telkens u een nieuwe campagne lanceert of uw productgamma wil updaten, kan u een beroep doen op SEPIA om alle items op korte tijd te laten picken en verpakken. Ze worden dan individueel verpakt per verkooppunt en flexibel verdeeld over het hele netwerk.
Kwaliteit en snelheid, met respect voor uw budget, dat zijn de waarden die SEPIA hanteert om u te ontzorgen.

online bestelling via de webshop

SEPIA biedt een webshop aan waarmee uw medewerkers permanent zicht houden op alle opgeslagen marketingmaterialen en eenvoudig kunnen bestellen wat ze nodig hebben.
Bovendien heeft uw marketingteam dankzij deze catalogus virtueel maar permanent toegang tot de voorraad.
Daarbij kunnen specifieke rechten worden toegekend aan voorafbepaalde gebruikersgroepen.
Om onze dienstverlening te maximaliseren, biedt de SEPIA helpdesk ondersteuning voor zowel verkooppunten als uw marketingafdeling.

Print on Demand

Voor drukwerk waarvan de inhoud veelvuldig wordt gewijzigd, bijvoorbeeld prijslijsten of naamkaartjes, kan u een aanzienlijke besparing doorvoeren door uw materialen te laten drukken op afroep. De webshop van SEPIA biedt een geïntegreerde print-on-demand tool waarmee u een preview kan oproepen alvorens uw finale bestelling te plaatsen.

events

Aankleding van uw evenement

Omdat de plaatsing van alle bedrukte materialen tijdens uw event de nodige aandacht verdient, brengen we zorgvuldig uw behoeften in kaart en luisteren we aandachtig naar uw aanwijzingen.
Of het nu vlaggen zijn voor buitengebruik, spandoeken, displays, podia, tenten of pop-up winkels voor binnen,… ze genieten allemaal onze volle aandacht op uw eventlocatie.
Uw persoonlijk aanspreekpunt houdt de historiek van uw events bij en volgt uw event nauwlettend op.

Respect voor uw budget

Dankzij onze jarenlange ervaring, kan uw budget op de meest voordelige manier worden ingevuld.
Door alternatieven voor te stellen en u te adviseren over mogelijke oplossingen i.v.m. uw behoeften op de eventlocatie, heeft u steeds de keuze tussen een brede waaier aan budgettaire mogelijkheden.
Hierdoor kan u er zeker van zijn dat er geen onverwachte kosten opduiken.

Ervaren event crew

Kwaliteit, service en flexibiliteit zijn de kernwaarden van ons team. Uw eventmaterialen worden tijdig geleverd en op een professionele manier opgebouwd.
Een goed opgeleide en ervaren ploeg staat daarvoor in, terwijl een flexibele aanpak ter plaatse voldoende speelruimte laat voor onvoorziene omstandigheden.

Voorraad- en materiaalbeheer

Onze tot in de puntjes uitgeruste magazijnen staan garant voor een veilige en aangepaste opslag van al uw materialen.
De samenstelling van complexe kits, nauwkeurige pickings en eigentijdse opslagfaciliteiten geschikt voor alle types materialen vormen een wezenlijk onderdeel van onze dagelijkse logistieke activiteiten.

Reiniging en herstelling

Een systematisch onderhoud van uw materialen zorgt ervoor dat ze veel langer gebruikt kunnen worden, waardoor de noodzaak aan nieuwe investeringen minder zwaar doorweegt.
Om de levensduur van uw materialen te verlengen worden ze bij retour grondig nagekeken, gereinigd en hersteld door onze technische medewerkers.

Veiligheid

All onze technische medewerkers nemen geregeld deel aan VCA-trainingen.
Dit houdt in dat er bij de voorbereiding en organisatie van elk event rekening wordt gehouden met de veiligheid van onze eigen mensen, aanwezigen, derden en uw materialen.
Aanvullend brengen we elk denkbaar detail in kaart m.b.t. de omstandigheden waarin het event plaatsvindt zodat we de nodige veiligheidsvoorzorgen kunnen treffen.

digital


Digital Signage

Valt uw merk voldoende op?

Wenst u uw verkoopsnetwerk of event uit te rusten met een digitaal contactpunt?
Ervaart u moeilijkheden met uw bestaand digital signage-netwerk?
Wat het ook zij, SEPIA biedt u een totaaloplossing, zowel voor hardware als diensten.
Web-based software, media players, schermen, enz… voor ons kennen ze geen geheimen.

Mediacenter

Digital asset management

Levert het beheer of het delen van uw digitale mediabestanden problemen op?
SEPIA ontwikkelde een betrouwbare webgebaseerde oplossing waarbij gebruik wordt gemaakt van ADAM software.
De kracht van dit Mediacenter ligt in de interactie met andere systemen.
Evenals fysiek materiaalbeheer, bieden we ook multifunctioneel marketingbeheer, waarbij zowel fysieke als digitale materialen worden bijgehouden.
In het SEPIA datacenter zijn uw gegevens in veilige handen.

Verdeelsysteem voor digitale media

Uit het zicht… maar niet onbeheerd.

Wijzig de inhoud van om het even welke display in uw netwerk met behulp van onze webgebaseerde beheersmodule.
Ze helpt u het imago van uw merk te beschermen en biedt u de mogelijkheid om onmiddellijk te reageren.
U geraakt in tijdsnood? Wenst u de focus op uw kernactiviteiten te behouden? Maakt u zich dan geen zorgen! Desgewenst nemen we het content management van u over, evenals planning en verdeling.
Ook het lokale winkelpunt kan overigens inhoud toevoegen.

Merkactivatie

Centrale toegang tot applicaties

Stelt u zich een plaats voor waar u toegang heeft tot elke online applicatie die u dagelijks nodig heeft.
Wij bieden u een enkelvoudige toegang tot uw online applicaties.
Eén enkele log-in is vereist, dus hoeft u slechts 1 paswoord te onthouden.

ontwikkeling op maat

We luisteren naar onze klanten.

Heeft u het gehad met die tijdrovende processen maar nog nooit een applicatie op maat overwogen?
We trekken graag de nodige tijd uit om naar uw verhaal te luisteren en na te gaan hoe we u het best van dienst kunnen zijn.

Mobiliteit

Waar liet ik die documenten ook alweer achter?

SEPIA helpt u graag met uw mobiele marketing & sales op verschillende manieren.
Hoe kan u er zeker van zijn dat uw sales team over de recentste e-brochures beschikt op hun tablets?
We kunnen een link tot stand brengen tussen ons Mediacenter en andere software die updates pusht, zoals we reeds deden met Showpad.

products


SEPIA products specialiseert zich in premium point of sales- en evenementmaterialen voor de internationale bedrijfsmarkt.
Tegelijk bieden we een ruim dienstenpakket aan dat erop gericht is de levensduur van
uw visibiliteitsmaterialen aanzienlijk te verlengen
.

Bezoek onze parasol webshop

Tradewinds classic parasol

Tradewinds classic parasol

Tradewinds Aluzone Parasol

Tradewinds Aluzone Parasol

Andere parasols

Andere parasols

Beachflags

Beachflags

Mastertent

Mastertent

Quick-Table

Quick-Table

Vlaggen en masten

Vlaggen en masten

Spandoeken

Spandoeken

Contacteer SEPIA

Doornpark 57, 9120 Beveren, België

+32 3 250 12 50

retail

+32 3 250 12 50
retail@sepia.be

events

+32 3 250 12 50
events@sepia.be

digital

+32 3 250 12 50
digital@sepia.be

products

+32 3 710 66 00
products@sepia.be

Noodgeval?

Guido Vandenabeele – Managing partner: +32 472 32 35 85
Bärbel Buyse – Managing partner: +32 476 92 59 29

Stuur een bericht

Wij hanteren een persoonlijke aanpak bij elk project waar we aan werken.

SEPIA is volop in verandering, en om gewapend te zijn voor de uitdagingen van de toekomst zijn twee projecten lopende met de steun van het Europees Sociaal Fonds:

Anders Organiseren (project Delta, oproep 397)

Hoe evolueert SEPIA naar een solide organisatie, met aandacht voor de verwachtingen van de klanten en werkbaar wendbaar werk voor al onze medewerkers? In dit traject lichten we onze interne organisatie, rollen en verantwoordelijkheden door en analyseren we de vraag naar toenemende integrale dienstverlening van onze klanten om steeds unieke oplossingen te kunnen aanbieden. In verschillende projectteams bereiden we onze organisatie en onze medewerkers voor op de uitdagingen en verantwoordelijkheden van de toekomst.

Bijdrage vanuit ESF: 32.000 euro
Bijdrage vanuit VCF: 48.000 euro

Opleidingen in Bedrijven (project Specter, oproep 395)

De veranderende marktcontext daagt onze organisatie uit op vlak van digitale evolutie, geïntegreerde projecten, flexibel omgaan met kansen en uitdagingen. Diverse opleidingen in een brede waaier aan thema’s stellen onze medewerkers in staat gepast in te spelen op vragen en kansen die zich aandienen, of het nu gaat over stressmanagement, communicatie, digitale kennis, of specifieke kennisdomeinen.

Bijdrage vanuit ESF: 38.989,95 euro
Bijdrage vanuit VCF: 58.484,93 euro